OVER ONS

Pizzeria da Peppino is al meer dan 14 jaar een gevestigde naam in de plaats Gasselte. Begonnen door Guiseppe Polimeni en zijn vrouw Alida Polimeni. Ze hebben de zaak al die jaren met plezier gerund en hebben in 2017 besloten om ermee te gaan stoppen en met hun welverdiende pensioen te gaan.

Daarna heb ik de pizzeria overgenomen van Guiseppe en Alida. Ik heb daar een aantal jaren gewerkt en zag dat het een goed lopend restaurant was in het hartje van Gasselte. Alleen zag ik ook dat er veel meer potentie in zat. Wat meer met deze tijd meegaan is iets wat er nog veranderd kon worden. En daar ben ik als jonge ondernemer voor. Met mijn frisse kijk erop heb ik de zaak gemaakt tot wat het nu is. Een stuk moderner maar wel de echte Italiaanse sfeer.

In de loop van de jaren heb ik nog veel meer plannen om de zaak te verbeteren. Ik hoop u terug te zien in ons gezellige en sfeervolle restaurant. De gezellige gastheren en gastvrouwen staan voor u klaar om u eens goed in de watten te leggen. En onze koks zullen uw smaakpapillen positief verrassen. 

Tot ziens bij pizzeria da Peppino!

-Bidjoy Ramcharan