Hoofdgerechten

Risotto

Product Prijs
Risotto alla funghi di bosco (± 12 minuten)
(Risotto met verschillende soorten bospaddenstoelen)
13.00
Risotto di mare (± 12 minuten)
(Risotto met verschillende soorten zeevruchten)
14.00

Scaloppina (varkenshaas)

Product Prijs
Scaloppina funghi
(Varkenshaas in roomsaus met champignons)
17.00
Scaloppina alla romana
(Varkenshaas in een witte wijnsaus met Italiaanse rauwe ham en salie)
18.50
Scaloppina valdostana
(Varkenshaas in tomatensaus met rauwe ham, mozzarella, tomaat en salie)
18.00
Scaloppina gorgonzola
(Varkenshaas in een gorgonzolaroomsaus)
18.50

Rundvlees (bistecca)

Product Prijs
Bistecca Peperoncino
(Entrecote bereid met knoflook en spaanse pepers)
19.50
Bistecca romana
(Entrecote in roomsaus met parmaham en mozzarella)
21.00
Bistecca al Pepe
(Entrecote klaargemaakt in een heerlijke pepersaus)
20.50
Bistecca ai Ferri
(Entrecote bereid op de grill)
20.00
Bistecca alla Toscana
(Entrecote in tomatensaus met artisjokken, paprika, olijven en kappertjes)
20.00

Filetto Di Manzo (rundvlees)

Product Prijs
Filetto ai ferri
(Ossenhaas bereid op de grill)
23.00
Filetto funghi di bosco
(Ossenhaas in een witte wijn roomsaus met verschillende bospaddenstoelen)
24.50
Filetto al pepe
(Ossenhaas klaargemaakt met cognac in een heerlijke pepersaus)
23.50
Filetto gorgonzola
(Ossenhaas klaargemaakt in een gorgonzola roomsaus)
24.50
Filetto al barolo
(Ossenhaas met champignons, rauwe ham, uien met een barolosaus)
24.50
Filetto Fantasia
(Ossenhaas met rauwe ham, mozzarella, gorgonzola, knoflook en parmenzaanse kaas)
25.00

Vleesgerechten (overig)

Product Prijs
Arrosto Misto
(Diverse soorten vlees klaargemaakt op de grill (mixed grill))
19.50
Rib Eye alla mostarda
(Ribeye in een heerlijke mosterdsaus)
21.50
Rib Eye con porto
(Ribeye in een rode portsaus)
22.00
Pollo alla griglia
(Malse kipfilet bereid op de grill)
16.00
Pollo alla cacciatore
(Kipfilet in tomatensaus met kappertjes, paprika, champignons en olijven (pikant))
17.00

Pesci (visgerechten)

Product Prijs
Calamari fritti
(Gefrituurde inktvisringen)
17.00
Gamberoni alla griglia
(Scampi’s klaargemaakt op de grill (6 stuks))
19.50
Salmone vino bianco
(Zalmfilet gebakken in een witte wijnsaus met pesto)
20.00
Salmone alla mandorle
(Zalmfilet gebakken bereid met whisky in een tomatenroomsaus met amandelsaus)
21.00
Pesca spada ai ferri
(Zwaardvis klaargemaakt op de grill met cherrytomaatjes, rucola, pijnboompitten en pesto)
22.50
Tonno fresco ai ferri
(Gebakken tonijnsteak van de grill met cherrytomaatjes, rucola, pijnboompitten en pesto)
22.00

Alle vis- en vleesgerechten worden geserveerd met salade en friet. Spaghetti (€4), friet (€3) en Salade (€2) kunnen extra worden bijbesteld

Kindermenu

Product Prijs
Kindermenu Snack
(Frikandel of kipnuggets met frites, appelmoes en mayonaise)
€ 4,50
Pizza Patatine
(Bambino pizza met tomatensaus, kaas en frites)
€ 6,00

Alle pizza’s kunnen bambino (kleiner). Er gaat dan €1 van de prijs af